Webdesign

  1. Home
  2. Diensten
  3. Webdesign
image description

Een website op maat voor iedereen

Een visitekaartje heeft iedereen, maar tegenwoordig is een website ook het visitekaartje van uw bedrijf. Een website kan zowel uw bekendheid als verkopen vergroten zonder dat daarvoor grote kosten nodig zijn. Wilt u een nieuwe website, of een revisie van uw bestaande website, dan bent u bij ons aan het goede adres. Wij kunnen alles voor u maken: van webshops tot simpelere landingspagina's. Naast webdesign zijn wij ook actief in het ontwikkelen van webapps. Dit zijn programma's/software die u vanaf het internet kunt benaderen.

Tijdens het maken van een website/webapp zullen wij u als klant zo veel mogelijk betrekken, zodat het product wat wij opleveren zo goed mogelijk aansluit bij wat u wenst. Indien u meer wilt dan alleen een website met tekst, zoals het uitvoeren van taken, dan kunt u denken aan een webapp. Een webapp is veel uitgebreider dan een website en biedt hierdoor meer mogelijkheden. Een webapp kunnen wij geheel naar uw wens maken.

Indien u vragen of opmerkingen heeft, vul dan het contactformulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.