Computer Verkoop

  1. Home
  2. Diensten
  3. Computer
  4. Verkoop
image description

Zonder zorgen een nieuw product

Wanneer u een nieuwe computer/laptop nodig heeft, komen er veel termen op u af. SSD, HDD, CPU, RAM, etc. Al deze termen zijn van belang voor uw nieuwe desktop/laptop. Wij van Scire Services V.O.F. proberen u tijdens de koop zo goed mogelijk te helpen en te ondersteunen, waardoor u van alle feiten op de hoogte bent en zo een goede beslissing kunt nemen.

Producten die exact bij uw eisen en wensen passen, zonder dat u inleverd op kwaliteit of dat u een product koopt die te veel kan. Björn de Mul, Scire Services V.O.F.

U herkent het misschien wel, u heeft een product op het oog dat voldoet aan uw eisen, maar wat veel meer biedt dan dat u echter wilt en hierdoor duurder is dan nodig. Wij van Scire Services V.O.F proberen dit zoveel mogelijk te voorkomen, door samen met u te kijken naar wat uw wensen zijn. Aan de hand hiervan leveren wij een offerte die precies op u is afgestemt.

Indien u vragen of opmerkingen heeft, vul dan het contact formulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.