Computer reparatie

 1. Home
 2. Diensten
 3. Computer
 4. Reparatie
image description

Geen probleem te zwaar

Scire Services V.O.F. staat voor uw klaar om uw aparaat weer helemaal de oude te maken. Wij zijn gespecialiseerd in desktops en laptops, maar beschikken ook over de middelen om tablets en smartphones te repareren. Indien wij iets niet kunnen repareren, kunnen wij terugvallen op zeer ervaren leveranciers. Hierdoor kunnen wij nagenoeg alles repareren. Wij gebruiken alleen erkende onderdelen van erkende leveranciers.

Hoe gaan wij te werk:

 1. WE KOMEN AAN HUIS LANGS!
   Indien u ons belt zullen wij eerst langskomen om het probleem te bekijken en te analyseren.
 2. OFFERTE OF PRIJSINDICATIE
   Als het probleem geanalyseerd is, geven wij u een prijsindicatie. Bij hogere kosten zullen wij een offerte maken, waarbij meerdere opties worden aangeboden.
 3. REPARATIE
   Indien het gaat om kleine problemen, zullen wij dit direct bij u thuis repareren. Bij grotere problemen zullen wij het apparaat meenemen en het aan de zaak repareren.
 4. AFRONDEN
   Als de reperatie klaar is, komen wij het apparaat terugbrengen (indien we hem meegenomen hebben). Hiernaast sluiten we het apparaat natuurlijk weer aan en zorgen ervoor dat alles bij u thuis werkt.

Indien u vragen of opmerkingen heeft, vul dan het contactformulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.